În partida contând pentru turul 2 (R64) de jumătatea inferioară a tabloului US Open 2019, amânată de ieri:

Petra Martic (22) [22] – Ana Bogdan (152 WTA) [Q] 6-2, 6-4

Embed from Getty Images

Partida a durat 1h35′.
În primul set Ana nu a fost deloc în apele ei, a primit de două ori îngrijiri medicale la umăr, s-a luat o dată la harţă cu arbitrul, drept urmare s-a trezit condusă cu 4-0. În continuare şi-a câştigat jocurile de serviciu, dar cum la retur nu a ameninţat-o pe Martic – câte un punct câştigat în 3 jocuri şi două în al 4-lea – nu a avut cum să reducă din handicap.
Echilibrul din finalul setului 2, s-a păstrat în al doilea, cu Ana mult mai răbdătoare, inspirată şi mai determinată: chiar dacă şi-a pierdut prima serviciul – în jocul 5 – l-a recuperat în al 8-lea, când a egalat la 4, după ce a fructificat a doua minge de break, singurele pe care le-a avut în meci.
În jocul următor ea şi-a creat 3 şanse pentru 5-4, dar Martic a convertit prima şansă pentru break-ul ce avea să se dovedească hotărâtor.

Ana rămâne cu acumulările cuvenite prezenţei în turul 2, după ce a parcurs cu succes calificările, adică un spor net de 40 puncte WTA (70+40 – 70, la ediţia trecută a turneului) şi cu un premiu financiar în valoare de 100.000 USD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.