ACTUALIZARE

Între timp a sosit şi confirmarea oficială

Comunicatul US Open care anunţă descalificarea:

ŞTIREA INIŢIALĂ

Kristina Mladenovic se pare că nu a avut parte  de şansa oferită ieri compatriotului ei, Adrian Mannarino, care după trei ore de aşteptare a avut voie să joace pe tabloul masculin.

Ea a fost descalificată de pe tabloul de dublu, unde împreună cu Timea Babos erau capi de serie numărul 1, căci partida lor nu mai apare în programul zilei.

Cel puţin aceasta este situaţia în acest moment – conform mai multor surse – rămâne de văzut dacă şi în acest caz se va reveni.

Membră a grupului “celor 7” care luaseră contact cu Benoît Paire, Kristina Mladenovic protestase încă de acum două zile împotiva tratamentului inuman la care sunt supuşi cei izolaţi “în bula din bulă”.

Dar iată că lucrurile s-au înrăutăţit şi mai mult, astfel că s-a ajuns la această situaţie revoltătoare, ţinând cont că atât Paire – după primul test pozitiv – cât şi cei 7 – de fiecare dată – fuseseră testaţi negativ în repetate rânduri.

Şi mai nedreaptă este decizia pentru coechipiera ei, Timea Babos, care venise la New York, mai mult pentru turneul de dublu. Ea nici nu jucase la WTA Premier 5 “Western & Southern Open” şi la simplu pierduse în primul tur.

Babos / Mladenovic le eliminaseră în primul tur pe Kaitlyn Christian / Giuliana Olmos şi urmau să joace în optimi cu Gabriela Dabrowski / Alison Riske.

Kristina Mladenovic şi Timea Babos, care pentru moment ocupă locurile 3 şi 4 în ierarhia de dublu au câştigat împreună 3 titluri de Mare Şlem – Australian Open 2018 şi 2020 şi Roland Garros 2019 -, două Turnee Finale WTA – 2018 şi 2019 – pe lângă alte titluri WTA.

Surse: opencourt.ca / Eurosport Ungaria

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.