Cum varianta de a juca US Open 2020 fără spectatori pare din ce în ce mai departe de a fi pusă în practică, pentru că reacţiile celor din lumea tenisului au fost în mare majoritate negative, o altă ipoteză prinde contur.

Cotidianul de sport spaniol “Marca” avansează posibilitatea ca turneul de Grand Slam să se dispute la Indian Wells Tennis Garden, gazda evenimentului combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory, care anul acesta a fost anulat.

Motivul este evident, California fiind mai puţin afectată de pandemie – 42.596 de cazuri – decât New York  288.313 cazuri – cel mai afectat stat din SUA. În plus, facilitatea Flushing Meadows, Corona Park, găzduieşte acum un spital şi un centru de preparare şi distribuţie a alimentelor.

Indian Wells Tennis Garden are, cu cele 29 de terenuri pentru competiţii şi cu arena centrală de 16.100 de locuri – a doua din lume dedicată tenisului, după “Arthur Ashe”, din complexul Flushing Meadows, Corona Park – toate condiţiile pentru a găzdui un turneu major.

US Open 2020 este programat anul acesta între 31 august şi 13 septembrie.

Pe de altă parte, amânarea cu încă o săptămână a turneului de Mare Şlem pe zgură,  anunţată de cotidianul “Le Parisien” – partener media al turneului de la Roland Garros – noile date urmând să fie 27 septembrie – 11 octombrie, nu a fost confirmată încă oficial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.