Pe lunga listă a absenţilor de la US Open 2021 – ultima retragere anunţată fusese cea a Serenei Williams – ieri s-au mai adăugat trei nume:

 • Sofia Kenin (5 WTA), din cauză că a fost testată pozitiv la coronavirus. Jucătoarea era vaccinată şi scrie că are doar simptome uşoare. Plănuieşte să participe la turneele de după US Open, după ce se va însănătoşi.
  Campioana de la Australian Open 2020 şi finalistă la Roland Garros 2020 avea ca cel mai bun rezultat la US Open, optimile de finală de la ediţia trecută

 • Venus Williams (147), din cauza unei accidentări la picior, care a necăjit-o toată vara.
  Jucătoarea americană, care a împlinit 41 de ani pe 17 iunie, primise un wild card din partea USTA (Federaţia Americană), dar între timp, după retrageri, avansase pe tabloul principal.
  Săptămâna aceasta a jucat la WTA 250 Chicago, dar a fost învinsă în primul tur de Su-Wei Hsieh: 2-6, 3-6.
  În comunicatul video de mai jos, ea mai atenuează din tristeţea anunţului, glumind asupra unei teme cu care a tot presat-o media: cea a întâlnirilor cu bărbaţii. Spune, că acum că are timp liber, aşteaptă cereri din partea burlacilor şi enumeră condiţiile.
  Venus a câştigat de două ori titlul la US Open – în 2000 şi 2001 – şi a mai disputat finalele din 1997 şi 2002.

 • Milos Raonic (34 ATP) s-a retras tot din cauza unei probleme la picior. Canadianul ajunsese în patru rânduri până în optimile de finală ale turneului major american.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Raonic (@mraonic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.