Simona Halep o va întâlni în turul al treilea (R32) la US Open 2021 pe Elena Rybakina (20, clasament maxim: 17 WTA / februarie 2020, 22 de ani împliniţi pe 17 iunie) [19], care a eliminat-o ieri pe Caroline Garcia (62): 6-1, 6-4 în 1h5′, după ce jucătoarea din Kazahstan a câştigat de trei ori la primire şi a salvat singura minge de break a celei din Franţa [videoclipuri cu momentele importante ale partidelor câştigate de ele, la sfârşitul ştirii].

Halep şi Rybakina, după şi în timpul partidelor de ieri
Credit Foto: Darren Carroll & Rhea Nall / USTA via usopen.org

Palmaresul direct dintre Simona şi Elena este egal: 1-1, ambele partide s-au jucat pe hard:


 Credit Info: itftennis.com

Partida se va juca vineri.

La conferinţa de presă de după victoria de miercuri, Simona a spus, printre altele,

  • despre partida de ieri:

Ei bine, am făcut o partidă mai bună. Pot spune că am jucat ceva mai bine. Nu a lovit atât de puternic ca prima adversară, aşa că a fost un alt joc.
Dar sunt mulţumită că am lovit tare, m-am mişcat bine şi am fost încrezătoare, deşi am simţit puţină presiune jucând pe Arthur Ashe.

  • despre accidentare:

Nu mai am dureri şi asta e un semn foarte bun. Pe plan psihic, încrederea îmi creşte după fiecare meci, de aceea este important că am deja două victorii. Nu mai jucasem de atâta timp partide oficiale. Dar acum am adunat deja 4 meciuri la cele trei turnee din seria nord-americană. Sper că-mi pot atinge nivelul maxim, acum că accidentarea nu mă mai deranjează.

  • despre următoarea adversară:

Este foarte puternică. Ultimul meci [finala de la WTA 500 Dubai] a fost unul dur. Nu îmi mai doresc unul la fel. Doar dacă ştiu că voi câştiga eu [zâmbind]. Va fi o provocare pentru mine. A jucat mult anul acesta şi este încrezătoare. Este tânără şi nu are nimic de pierdut. Dar voi lua lucrurile aşa cum sunt şi cred că am şansa mea de fiecare dată când intru pe teren.

Transcrierea integrală a conferinţei
Conferinţa Simonei după victoria din primul tur

US Open 2021: Punctele şi premiile financiare pentru fiecare tur

Galerie videoclipuri
Momentele importante ale partidelor câştigate de Halep şi Rybakina
Conferinţa de presă a SimoneiLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.