Goran Ivanisevic (47 de ani) va face parte din echipa lui Novak Djokovic la ediţia Wimbledon 2019.

Într-o postare pe reţelele de socializare, Nole îi mulţumeşte lui Marian Vajda că a fost de acord cu invitarea croatului şi rememorează cum l-a cunoscut pe cvadrupul finalist de la Wimbledon – 1992, 1994, 1998, 2001 / an în care a câştigat şi singurul titlu de Mare Şlem al carierei (de altfel, acestea au fost şi singurele finale pe care le-a disputat la un turneu major): altă legendă a tenisului croat (iugoslav), Nikola Pilic, i-a facilitat actualului lider ATP să fie băiatul de mingi al lui Goran, în timp ce acesta se pregătea în 2001 – înainte de titlul cucerit la Wimbledon – la Academia lui (“Nikola Pilic Tennis Academy “din Opatija).

Deocamdată colaborarea DjokovicIvanisevic este perfectată doar pentru Wimbledon şi doar pentru prima săptămână (din cauza programului deja fixat al lui Goran), dar deţinătorul titlului la Marele Şlem pe iarbă speră ca ea să se poată prelungi.

Goran Ivanisevic a mai făcut parte din echipele lui Marin Cilic – când acesta câştiga US Open 2014 – Tomas Berdych, Milos Raonic.

Novak Djokovic (1 ATP) [1] debutează astăzi la Wimbledon 2019, în partida cu Philipp Kohlschreiber (57), programată prima de pe terenul central, de la ora 15.00.

Ordinea de joc – 01.07 – Wimbledon 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.