S-au încheiat primele două partide ale evenimentului “Winners Open“, care se dispută pe zgură, la “Winners Sports Club” din Cluj-Napoca.

În grupa A:

Irina Bara (159 WTA) – Georgia Crăciun (354) 7-5, 6-4

Partida a durat 1h42′.
După două schimburi de break-uri în jocurile 2, 3 şi 4, 5, partida s-a calmat şi până la 5-5 jucătoarele şi-au câştigat serviciile fără să aibă nevoie de prelungiri (se joacă cu avantaje). La acel scor, Georgia a ratat o minge de break şi Irina a profitat, reuşind break-ul hotărâtor în ultimul joc.
În setul 2, Irina s-a distanţat la 3-0, apoi la 5-1 – de subliniat că toate jocurile au fost echilibrate – dar Georgia a revenit şi a recuperat ambele break-uri, apropiindu-se la 5-4. Irina a oprit-o însă la timp şi a încheiat partida cu un joc câştigat la retur.

Cele două s-au întâlnit o singură dată în circuitul oficial, anul acesta, când a câştigat tot Irina: 3-6, 6-0, 6-4 la ITF W60 Cairo (R32 / hard).

În Grupa B:

Miriam Bulgaru (387) – Jaqueline Cristian (162) 6-4,  3-6, [10-5]

Partida a durat 1h59′.
Miriam a început în forţă, 4-0, cu doar 5 puncte pierdute, dar apoi a scăzut ritmul, vizibil afectată de căldură şi deşi a mai reuşit un break, Jaqueline s-a apropiat la 5-4. În jocul 10, Miriam a avut un moment de slăbiciune, s-a odihnit preţ de câteva minute şi a reuşit să închidă setul în favoarea ei.
A făcut faţă şi în setul 2, dar a ieşit în dezavantaj după seria de 3 breakuri din jocurile 2-4, iar Jaqueline, mai proaspătă, şi-a păstrat avantajul.
Totuşi, Miriam s-a redresat la timp şi în tiebreak-ul de meci s-a desprins de la 4-4 şi de la 6-5 a câştigat toate punctele, profitând şi de starea de iritare a adversarei, cauzată de nesiguranţa la serviciu.

Cele două s-au întâlnit o singură dată în circuitul oficial, la ITF 10k Târgu-Jiu (SF/ zgură), când a câştigat Jaqueline: 1-6, 7-5, 6-2.

Evenimentul continuă, după următoarea ordine de joc, partidele fiind transmise de Digi Sport 2:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.