Credit Foto: Mihaela Bobar, Ştefan Socaciu / Sports Ferstival

Sesiunea de astăzi la “Winners Open“ a început cu o întârziere de 1h30′, din cauza ploii.

Semifinalele s-au încheiat cu rezultatele:

Irina Begu (81) – Irina Bara (159) 6-1, 6-0

Partida a durat 54′.
Irina Begu a fost hotărâtă să nu mai repete experienţa neplăcută de ieri şi a jucat în forţă pe întreaga durată a partidei, nelăsându-i nici o şansă tizei ei să intre în joc.
Irina Bara a câştigat doar jocul 3 din primul set – la zero – dar în rest, nu a reuşit să ducă decât câte un joc pe set în prelungiri.

Gabriela Ruse (177 WTA) – Jaqueline Cristian (162) 6-2, 4-6, 6-3

Partida a durat 2h17′.
Gabi a început tare, 3-0 – cu două break-uri înainte – Jaqueline a recuperat imediat unul, a câştigat şi un joc de serviciu, dar asta a fost tot ce a putut să facă în primul set.
Setul 2 a fost mult mai echilibrat, cu două schimburi de break-uri în jocurile 1-2, respectiv, 7-8 – Gabi a avut 4-3 – dar finalul a fost acum al lui Jaqueline: un break la zero, unul la 30 şi un joc de serviciu, la 30.
În decisiv – care s-a jucat în format normal – Gabi s-a desprins de la 2-2 cu două break-uri consecutive, dar la 5-2 a ratat 3 mingi de meci pe propriul serviciu. A încheiat însă partida în jocul următor, la primire, nepermiţându-i lui Jaqueline o revenire precum cea de ieri.

Finala

Irina Begu (81) – Gabriela Ruse (177 WTA)

se va disputa duminică şi va începe la ora 12.00. Cele două jucătoare nu s-au întâlnit în circuitele oficiale.

Învingătoarea i se va alătura lui Marius Copil într-un meci demostrativ de dublu mixt, în care vor întâlni echipa celor mai valoroşi jucători români Simona Halep / Horia Tecău. Acest meci va începe la ora 16.30.

.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.