Dacă iniţial se ştia că Simona Halep va reintra în circuit la WTA 1000 “Western & Southern Open” (16-22 august), pentru că nu apărea pe lista de acceptare a WTA 1000 “National Bank Open” (9-15 august), ea a primit un wild card din partea organizatorilor Open-ului canadian, care anul acesta se dispută la Montréal.
Astfel, la ediţia 2021 va fi prezentă campioana din 2016 şi 2018, cea din urmă fiind şi ultima a evenimentului feminin care s-a disputat la Montréal  (turneele WTA 1000 şi ATP Masters 1000 îşi alternează locul de disputare anual, între Montréal  şi Toronto, iar anul trecut evenimentele au fost anulate).

Astfel, site-ul turneului anunţă prezenţa Simonei, dar şi absenţa altor două jucătoare, care figurau pe lista iniţială de acceptare, Ashleigh Barty şi Angelique Kerber. De asemenea, nici Venus Williams, care primise un wild card, nu va veni.

 

 

 

 

Contul de Instagram al turneului o citează pe Simona:
Aştept cu nerăbdare să revin la Montréal, pentru prima dată de când am câştigat titlul în 2018. Am muncit din greu pentru a pregăti seria nord-americană şi accept cu bucurie acest wild card din partea Omnium Banque Nationale. Fanii din Montréal creează mereu o atmosferă minunată, aşa că mă bucur să aud că vom avea sprijinul lor din tribune.

Atât WTA 1000 Montréal, cât şi WTA 1000 Cincinnati sunt turnee unde se acordă  900 de puncte câştigătoarelor, după cum ştim încă de când s-au schimbat numele categoriilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.