Săptămâna aceasta se dispută Turneul Final al “Billie Jean King Cup” [vom reveni legat de subiect] astfel că în circuitul principal nu se dispută evenimente.
În schimb, în cel intermediar au fost programate două: WTA 125 “Argentina Open”, pe zgură, la Buenos Aires şi “Dow Tennis Classic”, pe hard indoor, la Midland, Michigan.

În Argentina, echipa proaspetelor campioane de la WTA 250 Cluj-Napoca – ambele pentru prima dată în circuitul principal – Irina Bara (105 WTA la dublu, după un progres de 24 de locuri, în clasamentul publicat astăzi) / Ekaterine Gorgodze (78 WTA, după un progres de 24 de locuri) a fost cotată cap de serie 1.

Ele vor încerca să-şi prelungească seria victorioasă de 7 partide – primele 3 pentru titlul de la WTA 125 Karlsruhe – în primul tur (R16) urmând să întâlnească echipa invitată a gazdelor Martina Capurro Taborda (1202, fostă 670 WTA la dublu) / Luciana Moyano ( -, 16 ani) [WC].

Irina (138 WTA la simplu, a stagnat în clasamentul de astăzi) şi Ekaterine (161) sunt prezente şi pe tabloul de simplu, unde au fost cotate capi de serie 4, respectiv 6.

Eleva antrenorului Marius Comănescu a fost poziţionată pe al 3-lea sfert al tabloului, optimea a doua şi o va întâlni în primul tur, pe una dintre adversarele de la dublu, Martina Capurro Taborda (880, clasament maxim: 561 WTA la simplu / 2016, 23 de ani).
Celălalt cap de serie de pe al treilea sfert este jucătoarea maghiară, Panna Udvardy (128) [5].

De bună seamă, partidele jucătoarei noastre şi a celei gruzine nu au fost programate luni.

Tabloul de Simplu – WTA 125 Buenos Aires 2021 

Tabloul de Dublu – WTA 125 Buenos Aires 2021 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.