Echipa formată din Andreea Mitu şi Lidziya Marozava a obţinut a 3-a victorie la WTA 125k (Challenger) “TK Sparta Prague Open” şi s-a calificat în semifinalele turneului.

Astăzi, în sferturile de finală:

Lidziya Marozava  (99 WTA la dublu) / Andreea Mitu (137) [7] – Anna Bondar (Ungaria, 201) / Tereza Mihalikova (Slovacia, 190) 6-4, 6-4 în 1h8′ după ce învingătoarele au reuşit câte un break în jocurile 7 ale fiecărui set şi au anihilat singura şansă de a câştiga cu returul pe care şi-au creat-o adversarele.

Andreea şi Lidziya acumulează deocamdată câte 75 de puncte WTA – 46 nete pentru jucătoarea noastră – şi un premiu financiar comun în valoare de 33.000 USD. Adversarele lor din semifinale sunt decise într-o partidă care se joacă acum.
Oricum, încă din faza sferturilor de finală, Marozava / Mitu sunt singura echipă cotată printre capii de serie rămasă pe tablou, după ce Monica Niculescu / Renata Voracova [1] au pierdut în optimi.

Pentru Andreea această semifinală este cea mai importantă în proba de dublu, de la WTA International Lugano (aprilie) 2019, turneu pe care avea să-l câştige alături de Sorana Cîrstea.

Clasamentul maxim al Andreei (n. 22 septembrie 1981) în proba de dublu este 69 WTA / 24 octombrie 2016.

Tablourile turneelor WTA & WTA 125k

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.