Jaqueline Cristian a pierdut a treia partidă la WTA 250 “32nd Palermo Ladies Open”.

Astăzi, în sferturile de finală:

Océane Dodin (120 WTA) [6] Jaqueline Cristian (159) 6-7(6), 6-3, 6-4

Partida a durat 2h29′.
În manşa întâi, Jaqueline a reuşit să capitalizeze pe serviciul slab al jucătoarei din Franţa, care a comis nu mai puţin de 8 duble greşeli, ultima la a doua minge de set, pe prima, jucătoarea noastră o ratase la 6-5, când servise. Până în tie-break, fiecare câştigase câte două jocuri la primire.
Dar în următoarele două seturi, Jaqueline a scăzut nivelul concentrării şi deşi a încercat reveniri în ambele, nu a reuşit să le ducă la bun sfârşit.
În amândouă a revenit de la 1-5, în al doilea până la 3-5, iar în decisiv, până la 4-5 [mingea de meci cu strigătul de eliberare al jucătoarei franceze, la sfârşitul ştirii].
Jaqueline a câştigat 99 din punctele jucate – 50 la serviciu şi 49 la primire – iar Océane, 111, 58/53.

Jaqueline încheie turneul cu acumulările cuvenite victoriilor de până acum – 60 de puncte WTA, 4.677 € – şi cu satisfacţia calificării în al doilea sfert de finală al carierei în circuitul principal, după cel de la WTA 500 St. Petersburg, în luna martie.
Rămâne ca în continuare, să încerce depăşirea acestui palier, adică mai multe victorii pe tablourile principale din circuitul WTA, inclusiv unele în faţa unor jucătoare mai bine clasate, pentru că cele învinse aici au jucat pentru prima dată pe un tabloul principal în circuitul WTA.

Ordinea de joc – 23.07 – WTA Palermo 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.