Mihaela Buzărnescu (136 WTA) o va avea ca adversară în optimile de finală ale WTA 250 “Abierto Zapopan” pe Marie Bouzkova (clasament maxim: 46 WTA / august 2020, 22 de ani).

Cele două s-au mai întâlnit în prima rundă a calificărilor US Open 2017, atunci când Mihaela a câştigat 4-6, 6-2, 6-2.
Partidele turului 1 vor continua astăzi.

Jucătoarea din Cehia a împiedicat confruntarea din optimi între cele două bune prietene, după ce a câştigat partida din primul tur (R32):

Credit Foto: @abiertozapopan

Marie Bouzkova (50)[2] – Irina Bara (132) 6-3, 2-6, 6-3

Partida a durat 1h53′.
În primul set, beak-ul din jocul 6 al Bouzkovei a creat diferenţa, Bara nereuşind să-şi creeze nicio oportuntate de a câştiga la primire.
În manşa a doua, Irina a jucat excelent: sigură pe ea, variat, eficient, dar şi cu câteva momente de spectacol, atingeri fine, care au generat loburi, scurte, soluţii ingenioase la fileu. Serviciul nu i-a fost ameninţat, iar de la 2-2 s-a desprins, cu break-uri în jocurile 6 şi 8.
Dar în manşa decisivă jucătoarea noastră a fost părăsită complet de serviciu. Ea şi-a pierdut toate jocurile de serviciu – nu a câştigat decât 4 puncte în cele cinci jocuri în care a servit – plus 3 break-uri, astfel că unicul game din set pe care l-a câştigat Bouzkova atunci când a fost la serviciu, a decis soarta setului şi a partidei.

De menţionat că cele 8 break-uri din setul decisiv nu reprezintă un record aici, pentru că în partida jucată astăzi, Renata Zarazua (143) – Katarzyna Kawa (123) 7-6(7), 6-0, primele 10 game-uri ale partidei s-au câştigat la primire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.