A fost tras la sorţi tabloul principal al turneului WTA International “Abierto Mexicano TELCEL presentado por HSBC”, care se dispută la Acapulco.

Deocamdată avem o singură reprezentantă, pe Mihaela Buzărnescu. Ea este cotată cap de serie 4 şi va juca în primul tur (R32) partida:

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) [4]Daria Gavrilova (Australia, 47, clasament maxim: 20 WTA / august 2017, 24 de ani)

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

*

Astăzi, Irina Bara va încerca să i se alăture, căci a câştigat ieri partida din prima rundă a calificărilor:

Irina Bara (174 WTA) – Veronica Cepede Royg (Paraguay, 149) [5] 7-6(5), 6-2 în 1h36′

Irina acumulează 12 puncte WTA, un premiu financiar de 1.020 USD şi va juca pentru un loc pe tabloul principal cu Tereza Martincova (Cehia, 153, clasament maxim: 114 / iulie 2017, 24 de ani) [7], care a eliminat-o ieri: 7-6(5), 6-3 pe Karman Thandi (India, 207).

Irina va juca pentru prima dată în carieră cu Martincova, partida de astăzi fiind programată să înceapă la miezul nopţii.

Ordinea de joc – 24.02 – WTA Acapulco 2019

Tablourile turneelor WTA

2 COMMENTS

  1. va rog sa precizati daca jucatoarea a participat anul trecut la acest turneu si ce rezultat a obtinut (cite puncte are de aparat)!

    • nici vorbă! precizăm ulterior, după primul tur vom specifica, desigur, aşa cum o facem mereu detaliat… acesta este un blog al unor amatori, voluntari, făcut din pasiune şi plăcere… solicitaţi informaţii la comandă marilor publicaţii, profesioniştilor
      + că întrebarea Dumneavoastră este pusă greşit… punctele nu se APĂRĂ automat, săptâmână pe săptămână, decât în cazul celor 10 turnee obligatorii (4 GS + 4 PM + 2 cele mai bune P5), în rest, calculul este mai complicat, se socotesc cele mai bune 16 turnee, aşa cum am precizat de nenumărate ori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.