Simona Halep a pierdut a doua partidă pe care a disputat-o în 2020.

În sferturile de finală ale WTA Premier “Adelaide International”:

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Aryna Sabalenka (Belarus, 12 WTA) [6]Simona Halep (4) [2] 6-4, 6-2

Partida a durat 1h9′.
Simona a început partida cu un break, recuperat imediat de jucătoarea din Belarus, care în jocul 6 s-a distanţat la 4-2. A venit apoi rândul jucătoarei noastre să recupereze imediat break-ul şi să egaleze la 4, dar în jocul 10 Sabalenka a mai câştigat o dată  cu returul, la 15.
În setul 2, Sabalenka s-a detaşat până la 5-0 – break-uri în jocurile 2 şi 4 – scor la care Halep a avut o scurtă revenire, oprită în ultimul joc al partidei printr-un nou break la 15.

Simona nu a servit niciun as, a comis două duble greşeli, a câştigat 50 de puncte, dintre care 28 la serviciu şi 22 la primire.
Aryna a servit 5 aşi, nu a comis nicio dublă greşeală, a câştigat 67 de puncte, dintre care 32 la serviciu şi 37 la primire.

Sabalenka a câştigat prima partidă în faţa Simonei la a 3-a întâlnire – în primele două nu-i luase niciun set – şi a obţinut a 5-a victorie în faţa unei jucătoare din top 5 WTA, a 12-a în faţa uneia din top 10.

Simona rămâne cu acumulările cuvenite calificării în sferturi şi cu progresul de un loc în clasament.

Aryna Sabalenka (Belarus, 12 WTA) [6] o va întâlni în sferturile de finală pe Dayana Yastremska (Ucraina, 24), care a eliminat-o astăzi pe Donna Vekic (Croaţia, 20): 6-4, 6-3 în 1h8′.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.