Garbiñe era ieri încă acasă, la Geneva

Garbiñe Muguruza (16) nu mai apare pe lista turneului WTA International Lexington, Kentucky (10-16 august).
Motivul exact nu este cunoscut, dar o informaţie care vine în context este aceea că oraşul New York a impus carantina de 14 zile pentru 34 de state ale Uniunii, printre care şi Kentucky.
Vom vedea, în următoarele zile cum se va împăca această directivă cu datele de disputare ale seriei americane, Lexington fiind urmat imediat de “Western & Southern Open” (20-28 august) şi US Open (31 august -13 septembrie), ambele urmând să se dispute la New York.

Dacă Muguruza rămâne deocamdată pe lista celor două turnee de la New York, Nick Kyrgios (40 ATP) a ieşit de pe cea a turneului ATP Masters 1000 “Western & Southern Open”, pe care o prezentam aseară. Vom vedea dacă el va face deplasarea doar pentru US Open, dar la câte acuzaţii a lansat la adrea conducerii ATP şi către colegii care au jucat în timpul pandemiei, şansele sunt mici.

Pe de altă parte, două turnee ATP Challenger au fost anulate în SUA, la Orlando, Florida, în săptămânile 24 şi 31 august, organizatorii motivând că oricâte precauţii ar lua, doar un mediu sever izolat de exterior, ca cel preconizat la New York, ar asigura garanţiile necesare.

Calendarul circuitului ATP Challenger până la sfârşitul lunii septembrie cu turneele de la Sibiu şi Iaşi, prezente:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.