Au fost trase la sorţi tablourile calificărilor la evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier 5 “Western & Southern Open”, care anul acesta a fost mutat de la Cincinnati, la New York.

Ambele tablouri sunt formate din 48 de jucători, respectiv jucătoare, câte 12 urmând să se califice după două runde pe fiecare tablou principal.

Credit foto: Jimmie48 Tennis Photography

Pe cel al turneului WTA Premier 5 sunt prezente două jucătoare românce – Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig – care vor juca astăzi (joi) în prima rundă. Dacă vor câştiga, ele se vor întâlni în runda a doua, învingătoarea urmând să se califice pe tabloul principal.

Sesiunile încep pe toate terenurile la ora 18.00. Partidele jucătoarelor noastre au fost programate în meciurile 4 de pe terenurile 17, respectiv 15, aşadar vor începe în jurul orei 22.30:

  • Sorana Cîrstea (77 WTA) [10]Robin Montgomery (SUA, 597, clasată pe cel mai bun loc al carierei, 15 ani) [WC]

Robin Montgomery (n. 5 septembrie 2004) a fost în centrul atenţiei blogerilor zilele acestea, după ce a fost primită la Academia IMG.
Campioană anul trecut la ITF Grad A “Orange Bowl”, calificată în sferturile de finală la Australian Open 2020 în proba junioarelor, Robin a câştigat în martie primul titlu ITF la senioare, W25 Las Vegas.
A primit un wild card şi pe tabloul principal al US Open 2020.

  • Patricia Ţig (86) [16]Anna Kalinskaya (Rusia, 117, clasament maxim: 96 WTA / octombrie 2019, 21 de ani)

Pe Anna Kalinskaya am văzut-o la întâlnirea de Fed Cup cu Rusia (7-8 februarie, Cluj-Napoca) în partida decisivă de dublu.

Jucătoarele noastre nu şi-au mai întâlnit până acum adversarele.

Pe tabloul calificărilor turneului ATP Masters 1000 este prezent şi Radu Albot (67 ATP) [9]. El îl va întâlni în prima rundă pe Grégoire Barrère (Franţa, 95).
Radu s-a antrentat ieri cu Karen Khachanov [videoclip la sfârşitul ştirii].

 

Ordinea de joc – 20.08 – ATP / WTA “Western & Southern Open”

Tablourile turneelor WTA

Tablourile turneelor ATP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.