Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei de astăzi
Mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Bianca Andreescu (18 de ani) a obţinut astăzi cea mai importantă victorie a carierei la WTA International “ASB Classic” Auckland!

E a eliminat-o pe numărul 3 WTA, fost lider al clasamentului, deţinătoarea titlului la Australian Open, Caroline Wozniacki, la capătul unei partide în care a trecut peste evidentul disconfort fizic şi a jucat entuziasmant!

Aceasta e a 5-a victorie pe un tablou principal a Biancăi, după cele care îi asigurau calificările în sferturile de finală ale WTA International Wasington 2017 şi cea de la Quebec City 2017.

Aici, la Auckland, tânăra canadiancă a jucat deja 5 partide – 3 în calificări, cu victorie la Siegemund (113) în ultimul tur – şi la Timea Babos (59) în primul tur al tabloului principal.

Bianca Andreescu (Canada, 152 WTA) [Q] – Caroline Wozniacki (Danemarca, 3) [1] 6-4, 6-4 în 2h13′

Cele 60 de puncte WTA cuvenite calificării în sferturile de finală, îi vor asigura Biancăi un nou maxim de clasament al carierei, cel puţin locul 132 (cel vechi: 143 WTA / 14 august 2018).

În această fază a turneului ea va întâlni un alt fost lider WTA: Venus Williams (SUA, 39) [6].

Wozniacki, care în prima săptămână a sezonului trecut juca finala aici, pierde 150 de puncte nete, în clasamentul de lunea viitoare.

Câteva date biografice ale Biancăi Andreescu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.