Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri a câte 5 imagini:
Görges, Andreescu, Kuzmova şi învinsele lor, în timpul partidelor de astăzi

Deţinătoarea titlului la WTA International “ASB Classic” – care se dispută la Auckland – Julia Görges (Germania, 14 WTA) [2], a trebuit să salveze o minge de meci – la 5-6, pe propriul serviciu, în decisivul în care revenise de la 0-3 (un break în urmă) – în partida cu Eugenie Bouchard (Canada, 87): 6-3, 3-6, 7-6(8), pentru a se califica în semifinale. Canadianca reuşise la rându-i să revină în tie-break de la 4-6.

Julia Görges o va întâlni în semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului pe Viktoria Kuzmova (Slovacia, 50, 20 de ani), care astăzi a învins-o pe Amanda Anisimova (SUA, 96, 17 ani) [WC]: 6-3, 2-6, 6-4.
Slovaca va juca în cea de-a 3-a semifinală WTA a carierei, după cele de anul trecut de la WTA International Budapesta şi ‘s-Hertogenbosch.

În semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului, Bianca Andreescu (Canada, 152 WTA) [Q] ] – pentru prima oară printre ultimele 4 la un turneu din circuit – va încerca să-şi prelungească starea de graţie în partida cu Su-Wei Hsieh (Taipei, 28) [3], care astăzi a eliminat-o: 6-3, 6-2 pe Sara Sorribes Tormo (Spania, 86).

Partida GörgesKuzmova nu va începe mai devreme de ora 6.00 şi va fi urmată de  AndreescuHsieh.

Tablourile turneelor WTA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.