Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

4 Slideshow-uri c aâte 5 imagini:
Juliei i-a fost înmânat din partea fostei jucătoare Marina Erakovic un Korowai (o mantie maori)
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

La al 8-lea meci disputat la WTA International “ASB Classic” de la Auckland – 3 în calificări şi 5 pe tabloul principal – Bianca Andreescu nu a mai avut resursele fizice necesare decât pentru aproape două seturi.

În finala turneului:

Julia Görges (Germania, 14 WTA) [2] – Bianca Andreescu (Canada, 152) [Q] 2-6, 7-5, 6-1

Partida a durat 1h44′.
Bianca a început în forţă: 4-0 şi apoi a blocat tentativa de revenire a adversarei.
Deşi jucătoarea din Canada şi-a pierdut serviciul în primul joc al setului 2, ea a prins-o pe nemţoaică din urmă şi a primit pentru a câştiga partida la 5-4.
Dar aici s-au terminat şi resursele fizice ale Biancăi, al cărei corp vădit extenuat de maratonul acestor ultime zile n-a mai ascultat-o, astfel că Görges n-a mai avut probleme deosebite pe drumul spre al doilea titlu consecutiv la Auckland (în 2016 a fost finalistă).

Julia Görges (30 de ani) îşi păstrează locul din clasament şi a fost recompensată cu un premiu financiar în valoare de 43.000 USD.

Ea a câştigat aici al 7-lea titlu al carierei: Turneul Final Elite Trophy 2017, 2 titluri WTA Premier şi 4 WTA International.

Bianca Andreescu (18 ani) încheie un turneu excepţional cu victorii – în optimi şi sferturi – la foşti lideri WTA, câştigătoare de titluri la turnee majore, va urca mâine pe locul 107 WTA şi va beneficia de o recompensă financiară în valoare de 21.400 USD.

De menţionat că Bianca a fost însoţită aici de antrenoarea pentru pregătirea fizică, Virginie Tremblay, antrenorul ei – şi al echipei de Fed Cup a Canadei – Sylvain Bruneau, fiind deja la Melbourne.

Galerie videoclipuri (6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.