Ştire actualizată

Alte trei jucătoare din România, alături de Simona Halep, sunt anunţate pe site-ul turneului, pe lista participantelor: Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Irina Begu.
De asemenea, Petra Kvitova, semifinalistele Roland Garros 2021: Maria Sakkari, Babora Krejcikova, Tamara Zidansek şi partenera Irinei, alături de care jucătoarea noastră s-a calificat în semifinalele probei de dublu [articol actualizat cu fotografii din timpul partidei din sferturi].
Dacă nu vor fi retrageri semnificative până atunci, o participare puternică pentru un turneu de categoria WTA 250, într-o săptămână în care mai este programat un eveniment WTA 500, lucru explicabil prin diminuarea în acest an a ecartului între turneul de Grand Slam pe zgură şi cel pe iarbă, de la trei, la două săptămâni, deci mai puţine evenimente pentru ca jucătoarele să-şi facă rodajul pe noua suprafaţă.
Săptămâna aceasta se dispută WTA 250 Nottingham [tabloul în tabelul de mai jos], iar în următoarea (14-20 iunie): WTA 500 Berlin şi WTA 250 Birmingham, evident, toate pe iarbă.

Ştire iniţială

Simona Halep şi-a anunţat participarea la turneul WTA 250 “Bad Homburg Open presented by Engel & Völkers”, care se va disputa pe iarbă, în perioada 20-26 iunie, în oraşul din landul Hesse.


Turneul îşi desfăşoară anul acesta prima ediţie şi este dotat cu o contribuţie financiară în valoare de 235.238 USD.

În aceeaşi săptămână, premergătoare Wimbledon (28 iunie – 10 iulie) se dispută şi turneul WTA 500 “Viking International Eastbourne”.

Conturile de socializare al turneului din Germania au anunţat deja prezenţa jucătoarei noastre, care va fi beneficiara unui wild card:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.