Patricia, după victoria de ieri, şi în timpul partidei
Credit Foto: BRD Bucharest Open şi Twitter @RamonaToderas

După excelentul rezultat, care i-a adus calificarea în cea de-a doua finală a carierei, la WTA International “BRD Bucharest Open”, Patricia Ţig a spus la conferinţa de presă, printre altele :

Ştiam că o să fie un meci dificil. Din fericire, am reuşit să rămân calmă în timpul momentelor importante şi de aceea pare că a fost uşor.

A fost un moment foarte emoţionant. Nu am mai plâns niciodată pe teren. Bucuria a fost atât de mare că a trebuit s-o exteriorizez cumva.

Simt că maternitatea mă ajută. Sunt mai smerită, mai docilă şi mai recunoscătoare pentru ce am.

Energia publicului ne ajută mult. De curând am înţeles că energia pozitivă te transformă într-un om mai bun. Îţi dă şi mai multă încredere şi astfel te simţi mai bine pe teren.

Nu ştiu prea multe despre Rybakina sau Di Giuseppe [nu se jucase cealaltă semifinală]. Mă voi uita la partidă şi voi face un plan împreună cu antrenorul meu [Răzvan Sabău, n.n.].

Nu vreau să mă gândesc prea mult la clasament. Vreau doar să joc mai bine. Voi aborda punct cu punct şi meci cu meci. Când sunt condusă într-o partidă, îmi propun să găsesc soluţii ca să revin. Acesta este acum ţelul meu principal.

Patricia Ţig, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse – ultimele două, pentru prima dată – în finalele de astăzi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.