Patricia, în timpul partidei de astăzi
Videoclip cu mingea de meci, la sfârşitul ştirii

Patricia Ţig a câştigat a 6-a partidă la actuala ediţie a turneului WTA International “BRD Bucharest Open”, celor 3 din calificări, ea adăugându-le 3 pe tabloul principal, pentru calificarea în semifinale!

Pentru Patricia semifinala de la Bucureşti este a 3-a pe care o va disputa în circuitul WTA, după cele de la turneele de categoria International, Baku (august) 2015 – urmată de calificarea în finală – şi Seul (septembrie) 2016.

În partida din sferturile de finală:

Patricia Ţig (-) [Q] – Kristýna Plíšková (Cehia, 92) [8] 6-3, 3-6, 6-3

Partida a durat 1h49′.
În primele două seturi, câte un break de fiecare parte au decis câştigătoarea, iar în decisiv, Patricia a luat un avantaj clar: 5-0 – două break-uri înainte – Kristýna nereuşind să recupereze decât unul.
Patricia a câştigat 88 de puncte, iar adversara ei, 84.

Patricia a acumulat până acum la Bucureşti 128 puncte WTA – 110 pentru calificarea în semifinale + 18 în calificări – care o vor propulsa până în jurul locului 340. Premiul financiar pe care şi l-a asigurat este în valoare de 11.300 USD.

Patricia Ţig – câteva date despre revenirea în circuit. Astăzi joacă din nou pe un tablou principal

Adversară în semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului îi va fi Laura Siegemund (Germania, 77, clasament maxim: 27 WTA / august 2016, 31 de ani) [6], care astăzi a învins-o pe Irina Begu.

Patricia are un palmares direct: 0-2 cu Siegemund:

Credit Info: itftennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.