Dayana şi Sascha la Odessa

Dayana Yastremska (22 WTA) va începe anul viitor alături de antrenorul Sascha Bajin.

Ultima dată, jucătoarea din Ucraina, în vârstă de 19 ani, clasată pe cel mai bun loc al carierei, a lucrat cu belgianul Olivier Jeunehomme, de care se despărţise în octombrie.

Anul trecut ea a câştigat al doilea şi al treilea titlu al carierei – Hua Hin, în februarie şi Strasbourg, în mai – ambele de categoria WTA International, a ajuns pentru prima dată în optimile unui turneu de Mare Şlem, la Wimbledon, a eliminat-o pe Karolina Plíšková (2) în optimile Premier 5 Wuhan şi s-a calificat la Turneul Final “Elite Trophy Zhuhai”.

Sascha Bajin a lucrat după despărţirea de Naomi Osaka – pe care o dusese până în vârful ierarhiei WTA – cu Kristina Mladenovic, din martie până în octombrie, înregistrând şi în cazul ei rezultate bune.

*

Pe de altă parte, Angelique Kerber (31 de ani, 1 WTA / 12 septembrie 2016, timp de 34 de săptămâni în 3 serii) care nu avea antrenor de la sfârşitul lunii iulie când se produsese ruptura cu Rainer Schüttler, a anunţat că îl va avea alături pe Dieter Kindlmann. Germanul, în vârstă de 37 de ani, fost 130 ATP / 2004, le-a avut printre eleve pe Madison Keys, în 2017 – an în care americanca a jucat singura ei finală de Mare Şlem – Elise Mertens, în 2018 şi Ajla Tomljanovic, în 2019.

Postările în care cele două jucătoare îşi anunţă noii antrenori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.