Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

În pofida unui set doi bun, în care ne-a adus aminte de jocul din sezonul trecut, Mihaela Buzărnescu a pierdut partida pe care a jucat-o astăzi în turul 1 (R28) al turneului WTA Premier “Qatar Total Open”, care se dispută la Doha.
Mihaela rămâne astfel fără victorie în 2019, după ce pierduse în primul tur şi la Premier Brisbane, International Hobart, Australian Open şi două meciuri în Fed Cup.

Jelena Ostapenko (Letonia, 22 WTA) – Mihaela Buzărnescu (29) 6-1, 4-6, 6-2

Partida a durat 1h46′
În primul set, Mihaela nu a câştigat niciun punct în cele 3 jocuri de serviciu ale letonei, aceasta reuşind, în schimb 3 break-uri.
Românca a jucat incomparabil mai bine în setul 2 şi a reuşit trei break-uri: în jocurile 5, 7 (acesta, câştigat la zero) şi 9, primele  două recuperate imediat de Ostapenko. Dar letona nu mai reuşit şi al 3-lea re-break, iar Mihaela a fructificat prima minge de set pe care a obţinut-o, după ce a revenit cu patru puncte consecutive de la 15-40.
În decisiv, Mihaela a ratat 4 mingi de break în primul joc, a salvat două în următorul, dar în al 4-lea game şi-a pierdut serviciul, pe care nu a mai reuşit să-l recupereze, dimpotrivă, letona reuşind să-şi mărească avantajul în ultimul joc.

Mihaela rămâne după acest turneu cu 1 punct WTA şi cu un premiu financiar în valoare de 8.290 USD.

Galerie videoclipuri (9)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.