Galerie de la festivitatea de premiere
Credit Foto: sina.cn

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul finalei
Galerie videoclipuri la sfârşitul ştirii

Simona Halep a încheiat odată cu finala turneului WTA Premier “Qatar Total Open” o săptămână excelentă, începută cu cele două victorii decisive pentru succesul istoric al echipei României în sferturile de finală ale Fed Cup şi continuată cu alte 3 izbânzi aici, dar şi cu sfârşitul primului set şi începutul celui de-al doilea de astăzi, în care şi-a dat întreaga măsură a valorii (seria celor 18 puncte, la sfârşitul ştirii).
Cum nici forţele ei fizice nu sunt inepuizabile, putem să ne arătăm la fel de satisfăcuţi ca ea, în discursul de acceptare a trofeului de vicecampioană (la sfârşitul ştirii).

Elise Mertens a câştigat – după a 3-a victorie consecutivă la o jucătoare din top 10 WTA – al 5-lea şi cel mai important titlu al carierei, primul de categoria Premier şi va urca datorită celor 410 puncte nete obţinute (470 acum – 60, pentru turul 2, anul trecut) până pe locul 16 WTA. Ea a fost recompensată cu un premiu financiar în valoare de 158.895 USD.

Simona rămâne cu acumulările cuvenite calificării  în finală – care îi vor permite să urce pe locul 2 WTA – şi cu un premiu financiar în valoare de 84.850 USD.

Galerie videoclipuri (4):
Cele 18 puncte câştigate la rând de Simona, cele mai frumoase 5 puncte ale ei de la Doha, discursul vicecampioanei şi rezumatul partidei


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.