Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

3 Slideshow-uri a câte 5 imagini din timpul partidei

Simona Halep a pierdut astăzi a 3-a partidă pe care a disputat-o  la WTA Premier 5 “Dubai Duty Free Tennis Championships”.

În sferturile de finală:

Belinda Bencic (Elveţia, 45) – Simona Halep (2 WTA) [3] 4-6, 6-4, 6-2

Partida a durat 2h19′.
Bencic a început mai bine, cu un break în primul joc, şi după ce Simona a salvat o minge de dublu break în jocul 3, a egalat imediat şi a câştigat încă o dată cu returul în jocul 8. Elveţianca a egalat la rându-i imediat, dar românca a câştigat setul, datorită celui de-al 3-lea break.
Belinda a început şi setul 2 cu un break, recuperat şi acesta imediat de Simona. Apoi s-a câştigat cu serviciul până la 4-4, când Bencic a făcut break, confirmat în ghemul următor şi astfel  a egalat situaţia la seturi.
În decisiv, elveţianca a început şi mai hotărâtă, căci a reuşit două break-uri pentru 3-0. Simona a recuperat unul în jocul 4, şi-a câştigat apoi serviciul, dar resursele ei fizice se epuizaseră aproape total şi deşi a continuat să lupte – în ultimul joc a salvat două mingi de meci şi a ratat 3 mingi de a câştiga cu returul – era evident că elveţianca este mult mai proaspătă.

Simona rămâne după acest turneu cu acumulările cuvenite pentru calificarea în această fază şi încheie dubla Premier Doha – Premier 5 Dubai, cu cinci victorii, o finală şi un sfert de finală, un rezultat care poate fi considerat bun, mai ales că toate acestea au fost precedate de cele două victorii din Fed Cup. Adică, un palmares 7-2, în două săptămâni.
Rămâne de văzut cum va reacţiona în continuare organismul ei solicitărilor din circuit.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.