Embed from Getty Images

Slideshow – 3 imagini din timpul partidei

Simona Halep a obţinut astăzi a doua victorie la WTA Premier 5 “Dubai Duty Free Tennis Championships”, după ce a învins-o la fel ca săptămâna trecută  în aceeaşi fază turneului Premier Doha, pe Lesia Tsurenko.

În partida din optimile de finală ale turneului de la Dubai:

Simona Halep (2 WTA) [3] – Lesia Tsurenko (Ucraina, 23) 6-3, 7-5

Partida a durat 1h21′.
În primul set, începând cu ghemul 3, Simona a câştigat toate jocurile în care a primit – 4 la număr – şi a pierdut doar două dintre cele în care a servit.
Tsurenko a început mai bine manşa a doua: break în primul joc, pe care l-a consolidat, dar Simona a revenit şi a egalat. De la 2-2 la 4-4 s-a câştigat cu serviciul, dar în jocul 9, românca a mai trecut printr-un moment de cumpănă, când Tsurenko a câştigat din nou cu returul.
De la 4-5, 0-15, întărâtată, jucătoarea noastră s-a dezlănţuit şi urmare a unui joc – fără exagerare, extraordinar – a câştigat ultimele 12 puncte ale partidei (8 dintre ele pe serviciul adversarei) şi s-a calificat în sferturile de finală

Simona acumulează 190 de puncte nete, un premiu financiar în valoare de 59.960 USD şi o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Belinda Bencic (Elveţia, 45) – Aryna Sabalenka (Belarus, 9) [8], care va închide programul zilei.

Galerie videolcipuri (4)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.