Simona Halep a început cu o victorie turneul WTA Premier 5 “Dubai Duty Free Tennis Championships”.

În partida contând pentru turul 2 (R32):

 

Embed from Getty Images

Imagini din timpul partidei

Simona Halep (2 WTA) [3] – Eugenie Bouchard (Canada, 79) [WC]  7-6(4), 6-4

Partida a durat 1h44′.
Un prim set echilibrat, fără şanse de a se câştiga vreun joc cu returul în primele 5 game-uri, după care Simona a făcut primul break în jocul 6, avantaj anulat imediat de Bouchard. Jucătoarea noastră a ratat o minge de break în jocul 8 – singurul care s-a decis în prelungiri – iar în continuare s-a câştigat cu serviciul până în tie-break unde românca s-a desprins la 4-2, avantaj pe care şi l-a apărat şi chiar l-a mărit.
În setul 2, echilibrul pe teren s-a păstrat, doar că acum Simona şi-a asigurat conducerea pe tabela de scor cu break-ul din jocul 1, la adăpostul căruia a putut să evolueze fără presiune şi să-şi evidenţieze mai uşor superioritatea. Ea şi-a apărat acest break până la sfârşitul setului, deşi canadianca a opus o dârză rezistenţa, salvând două mingi de break în jocul 3 şi încă una în al 5-lea.

Simona acumulează 105 puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 29.695 USD şi o va întâlni în optimile de finală pe învingătoarea din partida Lesia Tsurenko (Ucraina, 23) – Lin Zhu (China, 107) [Q], care se dispută acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.