Simona, înainte de începerea partidei
Copiii sunt de la Fundaţia Elena Baltacha
Credit Foto: Jimmie 48 Tennis Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a pierdut partida din sferturile de finală ale turneului WTA Premier “Nature Valley International”, care se dispută la Eastbourne.

Angelique Kerber a jucat excelent astăzi, în stilu-i binecunoscut, cu o defensivă aproape impenetrabilă, dar şi cu dese contraatacuri, majoritatea reuşite.
Simona s-a angrenat în schimburile foarte lungi, dure, cu jucătoarea din Germania, exact ce îşi dorea aceasta. Rare au fost momentele când ea a rupt ritmul şi nu a hrănit-o cu lovituri.
Pozitiv este că Simona a avut o atitudine destul de bună, n-a renunţat la luptă şi poate considera că după o asemenea partidă şi-a încheiat perioada de acomodare pe iarbă.
Rămâne de văzut cum va reuşi la viitoarele evenimente să contracareze jocul unei adversare în formă, în sezoanele trecute ea găsind mai uşor soluţii în acest sens.

Angelique Kerber (Germania, 5) [4, WC]Simona Halep (7 WTA) [6, WC] 6-4, 6-3

Partida a durat 1h11′.
Kerber a început foarte bine şi s-a distanţat la 4-1 – două break-uri înainte – iar Simona s-a mai redresat după primul OCC al partidei. Nu a recuperat însă decât un break până la sfârşitul setului.
Situaţie asemănătoare şi în setul 2, când Kerber a câştigat primele două jocuri pe serviciul Simonei, jucătoarea noastră recuperând un break imediat, dar de acolo s-a câştigat cu serviciul până în ultimul joc al partidei, când jucătoarea din Germania a mai câştigat o dată cu serviciul.
Kerber a câştigat 66 de puncte şi Simona doar 47, nemţoaica a convertit 5 din cele 7 mingi de break, iar românca două din 5.

Simona rămâne cu acumulările cuvenite calificării în sferturile de finală.

Galerie videoclipuri (7)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.