Embed from Getty Images
Simona Halep a câştigat astăzi a doua partidă la WTA Premier “Nature Valley International”, care se dispută la Eastbourne.

În partida din optimile de finală:

Simona Halep (7 WTA) [6, WC] – Polona Hercog (Slovenia, 60) [Q] 6-1, 4-6, 6-3

Partida a durat 1h48′.
Primul set a fost dominat categoric de Simona, care şi-a valorificat jocurile de serviciu, cărora le-a adăugat trei break-uri, primele două pentru 4-0. Ea a câştigat 30 din cele 46 de puncte jucate în această manşă.
În setul 2, Hercog a reuşit să câştige prima cu returul în jocul 5 (la zero), dar Simona a egalat imediat. Doar că jucătoarea din Slovenia şi-a mai adăugat un break (tot la zero) în jocul 9, pe care şi l-a apărat, pentru a câştiga setul 2. În această manşă, Hercog a câştigat 30 din cele 52 de puncte jucate.
Simona s-a regrupat în setul decisiv, a luat conducerea cu 4-0, Hercog a recuperat unul dintre break-uri şi la 5-2 jucătoarea noastră a ratat primele două mingi de meci pe serviciul adversarei. A închis însă partida în jocul următor, convertind a 4-a minge de meci.
În setul decisiv Simona a câştigat 35 din cele 60 de puncte jucate.
Per total, scorul la puncte a fost 87-71 pentru jucătoarea noastră.

Simona acumulează 100 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 23.455 USD pentru calificarea în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Angelique Kerber (Germania, 5) [4, WC], care a eliminat-o astăzi pe Rebbeca Peterson (Suedia, 66): 7-6(4), 6-0 în 1h17′, după ce jucătoarea din Germania a salvat două mingi de set, la 4-5, aflată la serviciu.

Simona are un palmares direct favorabil – 6-4 – cu Kerber:

Credit Info: itftennis.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.