După ce am văzut lista de acceptare – care se confirmă, cu singura excepţie, dubiul care planează încă asupra verdictului în cazul Yastremska – a turneului WTA 500 “Grampians Trophy” (cel al jucătoarelor izolate total) şi unde este prezentă Sorana Cîrstea (72), astăzi le avem la dispoziţie şi pe acelea ale turneelor WTA 500 programate iniţial.
Acestea se vor disputa tot la “Melbourne Park” în săptămâna premergătoare Australian Open, mai precis în perioada 31 ianuarie – 6 februarie.

După cum ştiam deja, la aceste două turnee, primele 32 de jucătoare, în ordinea ierarhiei, au fost desemnate alternativ capi de serie, iar restul până la completarea tabloului de 54 – aşadar, primii 10 capi de serie vor avea BYE în primul tur – au fost trase la sorţi. 

Pe lista de acceptare a turneului WTA 500 “Gippsland Trophy” pe prima poziţie se află numărul 2 WTA – Simona Halep.
În continuare, le regăsim pe  Patricia Ţig (56), Irina Begu (79) – admise direct pe tabloul principal al Australian Open – şi Mihaela Buzărnescu (137), aflată în Australia în calitate de lucky loser la turneul de Grand Slam.

Pe lista turneului WTA 500 “Yarra Valley Classic” – deschisă de Ashleigh Barty (1 WTA) – a fost trasă la sorţi, doar o singură jucătoare româncă, Ana Bogdan (93) [locurile de mai sus ale jucătoarelor sunt cele din clasamentul la zi].

Sursă liste @LucaFiorino

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.