Irina Begu nu a mai avut resursele fizice şi pentru a 4-a partidă pe care a jucat-o la WTA 500 “Gippsland Trophy“, primele trei câştigate în trei seturi, după ce îl pierduse pe primul.
Vădit obosită – serviciul şi deplasarea au avut de suferit – ea nu a jucat totuşi rău, a avut iniţiativa la început şi chiar după ce a pierdut-o, a mai avut destule realizări – e adevărat, nematerializate pe tabelă – în faţa deţinătoarei titlului de la US Open, care a câştigat astăzi al 14-lea meci consecutiv în circuit (neprezentarea din finala WTA Premier 5 “Western & Southern Open” nu se contabillizează).

În partida din sferturile de finală:

Embed from Getty Images

Imagini din timpul partidei
Videoclip cu momentele importante, la sfârşitul ştirii

Naomi Osaka (3 WTA) [2]Irina Begu (79 WTA) 7-5, 6-1

Partida a durat 1h16′.
Irina a reuşit primul break în jocul 3, dar Osaka l-a recuperat imediat. Jucătoarea noastră a ratat două şanse de break la 4 egal şi 40-15, iar Osaka a creat diferenţa finală, câştigând încă o dată la primire în ultimul game.
În setul 2, Naomi s-a desprins de la 1-1 şi a închis partida cu un joc alb.

Embed from Getty Images

*

În sferturile de finală ale probei de dublu:

Anna Blinkova (51) /  Veronika Kudermetova (24) (ambele Rusia) [8]Monica Niculescu (53 WTA la dublu) / Patricia Ţig (323) 2-6, 6-2, [10-8] în 1h18′, după ce jucătoarele noastre au condus cu 8-6 în tie-break-ul de meci.

Astfel, două jucătoare din România sunt încă active la cele trei turnee WTA 500 din “Melbourne Summer Series”: Sorana Cîrstea în sferturile de finală ale probei de simplu la “Grampians Trophy” şi Mihaela Buzărnescu – alături de Alizé Cornet – în semifinalele celei de dublu, la “Gippsland Trophy“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.