Credit Foto: “Thailand Open”
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Finala de dublu – încheiată cu succesul echipei româncelor Irina Begu şi Monica Niculescu – a turneului WTA International “Toyota Thailand Open presented by E@”, care s-a disputat la  Hua Hin a fost urmată de cea de simplu, în care s-a înregistrat rezultatul:

Dayana Yastremska (Ucraina, 47 WTA) [8] – Ajla Tomljanovic (Australia, 49) [6] 6-2, 2-6, 7-6(3)

Partida a durat 2h25′.
În setul decisiv Yastremska a condus cu 2-0, a urmat o serie de 5 jocuri consecutive – dintre care 3 break-uri – câştigate de Ajla Tomljanovic, alte 4 pentru ucraineancă şi astfel setul a ajuns în tie-break, unde ea s-a desprins de la 3-3.

Dayana Yastremska (18 ani, n. 15 mai 2000 la Odessa) a câştigat astăzi al doilea titlu al carierei – din tot atâtea finale jucate –  după cel din luna octombrie 2018 de la International Hong Kong.

Cele 280 de puncte WTA dobândite îi vor asigura Dayanei progresul până pe locul 34 în clasamentul WTA de mâine, ea îmbunătăţindu-şi astfel cu 13 poziţii clasamentul maxim, pe care îl ocupa la începutul acestei săptămâni.
Premiul financiar cuvenit campioanei este de 43.000 USD, în timp ce Ajla Tomljanovic, rămâne cu acumulările cuvenite calificării în finală şi în continuare fără titlu câştigat, după 4 prezenţe în ultimul act.

Rezumatul partidei, lovitura zilei şi alte 3 videoclipuri


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.