Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri  a câte 5 imagini din timpul partidei
Galerie videoclipuri, inclusiv interviul de pe teren al Simonei, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a obţinut a doua victorie la WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” şi s-a calificat astfel în optimile de finală ale turneului.

În partida din turul 3 (R32):

Simona Halep (2 WTA) [2] – Kateryna Kozlova (Ucraina, 114) [Q] 7-6(3), 7-5

Partida a durat 1h50′.
Simona a început bine – 2-0 – dar Kozlova a revenit – 3-2. 3 jocuri consecutive ale româncei au dus-o la 5-3, scor la care a ratat o minge de set pe serviciul adversarei. Aşa, Kozlova a rămas în set, apoi a egalat, dar în tie-break Simona a fost net superioară.
În setul 2, primele 4 jocuri au fost break-uri. A urmat o nouă serie de 3 jocuri câştigate la rând de Simona şi o nouă revenire a ucrainencei, care a egalat la 5, dar de la acel scor jucătoarea noastră nu a mai pierdut niciun punct.
La fel ca în turul 2, Simona a fost excelentă în jocurile de retur, a avut câteva sincope în cele de serviciu şi a înfrânt rezistenţa tenace a adversarei printr-o mare risipă de efort. Schimburi lungi, multe scurte ale adversarei, au solicitat-o pe jucătoarea noastră, care astfel capătă ritmul de competiţii pe care şi-l dorea.

Simona îşi apară deocamdată 120 din cele 390 de puncte de la ediţia trecută, iar recompensa financiară acumulată până acum este de 91.125 USD.

Adversara ei din optimile de de finală va fi decisă în partida Marketa Vondrousova (Cehia, 61) – Jelena Ostapenko (Letonia, 22) [22], care va începe mai târziu (meciul 3 de pe terenul 4).

Galerie videoclipuri (3)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.