Ana, la Istanbul
Mingea de meci, la sfârşitul ştirii

În partida din optimile de finală ale turneului WTA International “TEB BNP Paribas Istanbul Cup”:

Petra Martic (Croaţia, 40) [6]Ana Bogdan (150 WTA) [Q] 4-6, 7-5, 6-3 

Partida a durat 2h15′.
Un prim set reuşit al Anei care a câştigat 4 jocuri la primire, pierzându-şi doar de 3 ori serviciul.
Început bun şi în setul 2 pentru jucătoarea noastră, care a condus cu 3-1, dar apoi a pierdut două jocuri de serviciu consecutive la zero. Ea a mai avut totuşi o tresărire pe final, când datorită unui re-break a egalat la 5. Însă, în ultimele două ghemuri n-a mai câştigat decât un punct.
Decisivul a început cu 3 break-uri, Martic rămânând în avantaj, deşi Ana a luptat în continuare, arătând câteva revere câştigătoare de mare calitate, şi a câştigat un joc de serviciu revenind de la 0-40, n-a putut păstra constanţa necesară pentru a o egala pe croată. Martic a utilizat cu succes o serie de scurte eficiente şi a încheiat partida cu încă un break.

Ana încheie un turneu în care a legat victoriile 2, 3 şi 4 în actualul sezon, a acumulat 18 puncte în calificări şi 30 pe tabloul principal, datorită cărora va progresa până aproape de locul 130 în clasament. 

Cu o încredere, sperăm, în creştere şi lipsită de presiunea unui număr prea mare de puncte pe care le are de apărat în continuare, poate va reuşi să inverseze tendinţa rezultatelor de la începutul sezonului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.