Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Două Slideshow-uri a câte 5 imagini:
Mihaela
şi Fiona în timpul partidei de astăzi

Astăzi, în optimile de finală ale turneului WTA International “Ladies Championships Lausanne”, Mihaela Buzărnescu a pierdut a doua partidă pe care a disputat-o aici:

Fiona Ferro (Franţa, 98 WTA) – Mihaela Buzărnescu (55) [4] 1-6, 7-6(2), 7-5

Partida a durat 2h21′.
Un început excelent al Mihaelei, care de la 1-1 a câştigat 7 jocuri la rând, acestea asigurându-i primul set şi conducerea cu 2-0 în al doilea.
Au urmat câte un break de fiecare parte, astfel că jucătoarea noastră a rămas cu un avantaj pe care şi l-a apărat până la 5-2. Din acel moment lucrurile au început să scârţâie, Mihaela pierzând un joc de serviciu (la 30) şi două de retur (la 30 şi la zero), iar în tie-break a început să puncteze târziu (la 0-6).

În setul decisiv, jucătoarele au schimbat break-uri în jocurile 7 şi 8, iar meciul părea că se va încheia cu tie-break, mai ales că la 5-6, Mihaela – pe serviciul ei – ajunsese la 30-0. Dar 4 puncte consecutive ale franţuzoaicei au pus capăt unei partide după care jucătoarea noastră rămâne cu satisfacţia platonică a celor 109 puncte câştigate, faţă de 104 ale adversarei.

Mihaela pierde 80 de puncte WTA nete – 30 obţinute aici, minus 110 pentru semifinalele de la International Bucureşti 2018 – şi va regresa cu cel puţin două locuri în clasament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.