Au început să fie exprimate intenţiile de participare şi pentru turneul WTA International “Top Seed Open presented by Bluegrass Orthopaedics”, programat în a doua săptămână de după reluarea circuitului, 10-16 august. 
Turneul va fi găzduit de oraşul Lexington, Kentucky şi se va desfăşura în paralel cu WTA International Praga.

Organizatorii WTA Lexington au anunţat până acum prezenţa a două jucătoare, ambele foste campioane la US Open: Serena Williams (1999, 2002, 2008, 2012-2014) şi Sloane Stephens (2017).

Serena Williams (9 WTA) a disputat trei evenimente în 2020: WTA International Aucklandunde a câştigat titlul – Australian Open – unde a fost eliminată în turul 3 (32) – şi Barajul pentru Turneul Final al Fed Cup, unde a câştigat la Jelena Ostapenko (40) şi a fost învinsă de Anastasija Sevastova (41).

Sloane Stephens (37) a avut un început de sezon foarte slab, a pierdut în primul tur la WTA Premier Brisbane şi Adelaide, Australian Open, International Acapulco şi a obţinut singura victorie la International Monterrey, în faţa Emmei Navarro (497), astfel că a coborât de pe locul 24 la începutul anului, pe poziţia actuală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.