Sorana Cîrstea a pierdut astăzi partida din optimile de finală ale WTA International “BGL BNP Paribas Luxembourg Open” în faţa deţinătoarei titlului:

Julia Görges (Germania, 26) [2]Sorana Cîrstea (76 WTA) 4-6, 6-4, 6-4

Imagini din timpul partidei
Credit Foto: @luxemburgopen
Videoclip, la sfârşitul ştirii cu lovitura zilei, care i-a aparţinut Soranei, conform WTA

Partida a durat 2h10′.
În primul set, până la 5-4 s-a câştigat doar cu serviciul, niciun joc neavând nevoie de avantaje, Sorana nepierzând decât 3 puncte atunci când a servit. Ea s-a desprins în ultimul joc cu un break la zero, şi datorită a două duble greşeli ale adversarei.
În manşa a doua jucătoarea noastră a ratat două mingi de break în jocul 2, a salvat una în al 5-lea, dar în al 7-lea nu a mai reuşit să contracareze returul din ce în ce mai agresiv al adversarei şi a pierdut serviciul, handicap pe care nu a putut să-l mai recupereze.
Decisivul a început cu un break al lui Görges, recuperat imediat de româncă. La 2-1, Sorana a ratat două şanse de break, ca apoi să se câştige clar cu serviciul până în jocul 9, când românca şi-a pierdut serviciul la zero, ghem încheiat cu o dublă greşeală. La 4-5, ea şi-a creat două şanse de re-break, dar jucătoarea din Germania le-a anihilat şi a convertit a doua minge de meci.

Sorana rămâne cu acumulările cuvenite pentru calificarea în această fază a turneului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.