* Finala a fost programată şi va începe cel mai devreme la ora 19.30.

** Adversara Simonei din finală va fi Kiki Bertens (Olanda, 7) [7], care a învins-o în semifinale pe Sloane Stephens (SUA, 8) [8]: 6-2, 7-5 în 1h29′, după ce olandeza a salvat 3 mingi de set, la 4-5, pe propriul serviciu.

Simona, la conferinţa de presă
Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona are un palmares direct 3-2 cu Bertens:

Credit Info: itftennis.com

*

La conferinţa de presă ce a urmat calificării în a 4-a finală a turneului WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open” şi în a 35-a a carierei, Simona Halep a spus printre altele:

M-am grăbit mult în tie-break şi când am văzut că e 0-4, mi-am pierdut puţin încrederea. Însă mi-am tot spus în sinea mea că meciul începe acum şi că trebuie să mă concentrez doar pe setul decisiv şi să nu mă mai gândesc la al doilea.
Dar am analizat şi ce am greşit şi mi-am dat seama că am stat prea departe de teren şi că i-am oferit astfel şansa de a deschide mai bine terenul şi de a conduce jocul. Aşa că am împins-o pe ea şi eu m-am apropiat de linia de fund. Asta m-a ajutat mult.
În setul 2 am obosit puţin, după ce am alergat după câteva mingi, aşa că am decis să tai mai mult terenul şi să fiu mai agresivă.

La acest nivel mă aştept mereu la partide dificile, aşa că am avut noroc să am meciuri scurte săptămâna aceasta, dar când intru pe teren sunt pregătită pentru partide dure, aşa că sunt bine.

Despre finala de mâine:

Va fi o provocare importantă. Amândouă joacă foarte bine pe zgură, deşi în principiu sunt jucătoare de hard. Va fi o întâlnire grea, ambele sunt încrezătoare pentru că au făcut meciuri bune săptămâna aceasta. Dar am şansa mea, chiar dacă se va da o luptă grea. Vreau să mă bucur de a 4-a mea finală aici şi după problemele pe care le-am avut săptămâna aceasta sunt foarte mulţumită că mă aflu în această poziţie, aşa că mâine nu am nimic de pierdut.

Prefer finalele jucate şi titlurile câştigate, locurilor din clasament, dar mâine va fi foarte greu.

Galerie videoclipuri (2)
Conferinţa de presă şi Momentele importante ale partidei

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.