După victoria din optimile de finală ale WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”, Simona Halep a acordat obişnuita conferinţă de presă.

La întrebarea cum se simte după o victorie atât de categorică – jurnalista a citit toată statistica partidei – ea a răspuns:

O statistică destul de bună.
M-am simţit liniştită pe teren, am simţit jocul, fiecare lovitură în parte şi am ştiut că pot câştiga toate punctele, atât de încrezătoare am fost.
Apoi am jucat dublu şi m-am trezit. Acolo a fost un meci normal (râzând).
Acum trebuie să mă gândesc la meciul de mâine. Sunt conştientă că ce s-a întâmplat astăzi nu se va repeta în fiecare zi, aşa că iau din această partidă doar încrederea şi nimic mai mult. Această partidă e încheiată şi uitată. Mâine urmează altă provocare.

Nu pot să mă aştept la foarte multe, căci nu sunt perfect sănătoasă, aşadar nici nivelul de energie nu este 100%. Nu am aşteptări mari săptămâna aceasta, cu toate acestea până acum a fost una bună şi nivelul de încredere este unul ridicat.

După cum ştiţi, am un nou antrenor – Daniel – cu care lucrez din greu în fiecare zi. Perioada de relaxare de la începutul anului s-a încheiat.
Mă simt bine, sunt pregătită de fiecare dată când intru pe teren. Dar am nevoie de mai multe meciuri, de mai multe victorii ca să-mi recâştig toată încrederea şi să ajung la cel mai înalt nivel.
Dar nu mă consum. Anul acesta vreau doar să văd cât de bună pot fi, ce rezultate voi fi capabilă să obţin şi la sfârşit voi trage linie.

Întrebată din nou despre partida de astăzi:

În mod normal când joci pentru prima dată cu cineva, nu ştii la ce să te aştepţi, dar astăzi nu m-am concentrat decât asupra jocului meu. Nu am greşit aproape deloc şi m-am apropiat de perfecţiune.

Simona Halep, cronica foto şi video a celei de-a 4 victorii la zero din carieră

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.