Imagini din timpul partidei
Credit Foto: Jimmie 48 Photography & wtatennis.com
Videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Simona Halep a obţinut a 4-a victorie la WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open” şi s-a calificat pentru a 4-a oară în semifinalele turneului, după ediţiile din 2014 – când a jucat finala – şi 2016, 2017 – când a câştigat titlul.

Simona a obţinut victoria în faţa unei adversare care câştigase ultimele 11 partide: 6 pentru titlul de la Premier Mandatory Miami, două în semifinalele Fed Cup şi 3 aici.

În partida din sferturile de finală:

Simona Halep (3 WTA) [3] – Ashleigh Barty (Australia, 9) [9] 7-5, 7-5

Partida a durat 1h31′.

  • în primul set, Simona a rupt prima echilibrul cu un break în jocul 5, pe care Barty l-a recuperat în al 10-lea. Românca a câştigat însă următoarele două jocuri, ultimul fiind parcă o compilaţie din cele mai frumoase puncte ale ei, pe care le-am văzut de-a lungul timpului
  • Simona şi-a prelungit seria de ghemuri câştigate la 4, aşadar un break înainte în setul doi. Australianca l-a recuperat însă şi pe acesta în jocul 8. De la 5-5, lucrurile s-au repetat aidoma ca în primul set: un break câştigat la 30 şi un joc de serviciu câştigat la zero.

Simona acumulează deocamdată 390 de puncte WTA – cu 175 mai multe decât la ediţia trecută – şi un premiu financiar în valoare de 312.215 €.

Adversară în semifinale îi va fi învingătoarea din partida Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA) [1]Belinda Bencic (Elveţia, 18), care va începe puţin mai târziu pe arena “Arantxa Sanchez”.

Mingea de meci şi cea de set

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.