Sorana Cîrstea a obţinut cea mai preţioasă victorie a sezonului, astăzi în partida din primul tur (R64) al WTA Premier Mandatory “Mutua Madrid Open”.

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Sorana Cîrstea (93 WTA) [WC] – Madison Keys (SUA, 14) [13] 3-6, 6-4, 6-1

Partida a durat 1h45′.
Keys a început şi a încheiat primul set cu break-uri, Sorana ratând în jocul 6 unica oportunitate de a câştiga la primire.
Jucătoarea noastră s-a activat în setul 2, a jucat mult mai bine, a reuşit să facă primul break în jocul 3, la 3-1 a salvat 6 mingi de rebreak ale americancei şi chiar dacă a fost egalată la 3, a reuşit să câştige imediat cu returul, avantaj pe care acum şi l-a păstrat până la sfârşitul setului, câştigând ultimele două jocuri de serviciu la zero.
Decisivul a fost la discreţia jucătoarei din România, care a reuşit 3 break-uri şi nu a pierdut decât două puncte pe propriul serviciu.

Aceasta a fost a 6-a partidă consecutivă în care Sorana a jucat 3 seturi, şi a 11-a din cele 14 meciuri pe care le-a jucat în 2019.

Sorana îşi egalează deocamdată rezultatul de la ediţia trecută a turneului, tradus prin 65 de puncte WTA şi un premiu financiar în valoare de 42.220 USD.
Adversară în turul 2 (R32) îi va fi Caroline Garcia (Franţa, 22, clasament maxim: 4 WTA / septembrie 2018), care în primul tur a trecut de Su-Wei Hsieh (Taipei, 24): 7-5, 6-2 în 1h29′.

Sorana a jucat o singură dată cu Garcia:

Credit Info: itftennis.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.