Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Gabriela Ruse a jucat astăzi a 5-a partidă la WTA International “Nature Valley Open“, care se dispută la Nottingham: primele două – în calificări – pe iarbă şi cele 3 de pe tabloul principal pe hard. [Astăzi doar în prima parte a zilei s-a jucat afară, ploaia trimiţând partidele – inclusiv cea a Gabrielei – în sală.]

În sferturile de finală ale turneului:

Caroline Garcia (Franţa, 28 WTA)[1] Gabriela Ruse (211) [Q] 4-6, 7-6(3), 6-1

Partida a durat 1h58′.
Gabi a reuşit să câştige la primire în primul joc al partidei, avantaj pe care şi l-a păstrat până la sfârşitul setului, câştigându-şi cele 5 jocuri de serviciu într-o manieră categorică: două la zero, două la 15 şi unul la 30.
În setul 2 s-a câştigat cu serviciul până la 5-5, fără ca niciuna dintre jucătoare să-şi creeze vreo oportunitate de a câştiga cu returul, scor la care Gabi a revenit de la 0-30 şi apoi şi-a procurat 3 mingi de break. Le-a ratat şi Garcia a dominat tie-break-ul.
Jucătoarea noastră nu a mai avut resurse şi pentru setul decisiv, care a fost dominat de adversarea ei, Garcia reuşind 3 break-uri.

Gabriela încheie un turneu excelent, în urma căruia a progresat serios în clasament, a obţinut două victorii în faţa unor jucătoare din top 100 WTA, şi a mai făcut încă o dată proba potenţialului pe care îl are şi care are nevoie doar de partcipări mai multe la turnee importante, pentru a fi pus în valoare.

Galerie videoclipuri (5)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.