Credit Foto: “Nürnberger Cup”
Pe contul de Twitter al turneului,
Sorana este felicitată pe româneşte (tweet-ul la sfârşitul ştirii)

ACTUALIZARE

Adversara Soranei Cîrstea în semifinale va fi Yulia Putintseva (Kazahstan, 39) [1], care a câştigat astăzi:  7-5, 6-7(5), 7-6(2) în 3h21′ cu Anna-Lena Friedsam (Germania, 523) [WC], după ce kazaha a salvat două mingi de set în manşa inaugurală.

Sorana are un palmares direct egal cu Putinsteva: 2-2.

Credit Info: itftennis.com

Penultima partidă între ele a fost cea din sferturile de finală de aici, acum doi ani, când ploaia şi Putintseva au întrerupt meciul, iar Sorana a câştigat la reluare.

*

ŞTIREA INIŢIALĂ

După ce ieri juca 5 seturi, pentru două victorii la WTA International “Nürnberger Versicherungs Cup” , astăzi Sorana Cîrstea a mai disputat trei, dar a făcut-o cu mult spor, căci s-a calificat în prima semifinală din circuit de la cea pe care o juca tot aici, la ediţia din 2017.

În sferturile de finală:

Sorana Cîrstea (93 WTA) – Nina Stojanovic (Serbia, 247) 4-6, 6-4, 6-2

Partida a durat 2h6′.
Sorana a pierdut primul set, din cauza break-ului sârboaicei din jocul inaugural, pe care n-a mai putut să-l recupereze, necreându-şi nicio oportunitate pentru a fcae aceasta.
În schimb în manşa a doua, 7 jocuri s-au câştigat cu returul, Sorana dându-ne mari emoţii la 5-3, când a ratat 3 mingi de set pe propriul serviciu. A fructificat-o, însă, pe prima în ghemul următor, când a primit.
În decisiv, la fel ca ieri, ea a sprintat. Antrenamentele intensive în sala de forţă, din ultimele 6 luni – la care ne-a făcut părtaşi în postările de pe reţelele de socializare – dau acum roade, căci condiţia ei fizică este ireproşabilă.

Sorana acumulează 110 de puncte WTA, cu 50 mai multe decât la ediţia trecută a turneului, când se oprea în sferturi, accidentată. Acestea îi garantează locul 86 în ierarhia de lunea viitoare – şi un premiu financiar în valoare de 9.274 €.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.