Sorana, astăzi, aşteptând să treacă ploaia şi încălzindu-se cu ursuleţul
pe care l-a primit aseară la petrecerea jucătoarelor – foto 2 şi 3 – Credit “Nürnberger Cup

Ploaia a continuat să perturbe şi astăzi planurile organizatorilor celor două turnee de categoria WTA International ale săptămânii: “Nürnberger Versicherungs Cup” şi “Internationaux de Strasbourg”.

Dacă la Nürnberg, Laura Ioana Paar a obţinut prima victorie pe un tablou principal WTA [mingea de meci, la sfârşitul ştirii] şi Irina Begu a pierdut în 3 seturi, Sorana Cîrstea nu a apucat să intre pe teren pentru partida din turul 1 (R32), organizatorii anulând, după câteva amânări, restul sesiunii de astăzi.

Cum la partidele de dublu se renunţase încă de mai devreme şi meciul echipei Andreea Mitu / Alexandra Panova a fost amânat.

A apărut şi ordinea de joc pentru mâine:

  • partida Sorana Cîrstea (93) – Kirsten Flipkens (Belgia, 59, clasament maxim: 13 WTA / august 2013, 33 de ani) [6] este programată prima de pe terenul 3, cu începere de la 11.30
  • partida Andreea Mitu (85 WTA la dublu) / Alexandra Panova (63) – Sharon Fichman (Canada, 156) / Nicole Melichar (SUA, 16), a 3-a pe acelaşi teren, de la ora aproximativă 14.30
  • în continuare, tot terenul 3 – oră aproximativă de start 16.00Laura Ioana Paar (301 WTA) [Q] o va întâlni în optimile de finală pe învingătoarea din partida Sorana CîrsteaKirsten Flipkens

*

La Strasbourg, astăzi situaţia a fost şi mai rea, doar un singur meci de dublu fiind dus la bun sfârşit. Dar nu cel al Ralucăi Olaru, partida:

Darija Jurak (Croaţia, 35 WTA la dublu) / Raluca Olaru (38) [4]Oksana Kalashnikova (Georgia, 73) / Lyudmyla Kichenok (Ucraina, 53)

fiind reprogramată pentru mâine, de la 11.00, în primul meci de pe terenul 2.

Ordinea de joc – 22.05 – WTA Nürnberg 2019

Ordinea de joc – 22.05 – WTA Strasbourg 2019

Tablourile turneelor WTA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.