ACTUALIZARE

A fost aflat numele jucătoarei depistată pozitiv. Conform jurnalistului Luca Fiorino, aceasta este Viktoriya Tomova (Bulgaria, 130 WTA, 25 de ani), care ar fi trebuit să evolueze în calificări.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Organizatorii WTA International “Palermo Ladies Open” au publicat un comunicat în care anunţă că o jucătoare participantă la turneu a fost depistată pozitiv.
Spre deosebire de primul caz semnalat aici, aceasta a fost testată pozitiv atât la testul serologic, cât şi la cel Real Time PCR.

Nu este indicat numele acesteia, dar se precizează că ea a fost transferată într-o facilitate a Ministerului Sănătătii, destinată pacienţilor asimptomatici, aşa cum este cazul ei.

Organizatorii se felicită pentru eficacitatea protocoalelor, care au permis ca acest caz să fie interceptat din timp şi că jucătoarea a rămas în camera de la hotel, până la aflarea rezultatului.

Pe de altă parte, WTA anunţă într-o serie de tweet-uri [la sfârşitul ştirii] că turneul va continua conform planificării şi că persoanele care au intrat în contact cu ea, vor fi testate.

Vom actualiza ştirea pe măsură ce vom afla noi amănunte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.