Ştire actualizată

Următoarea adversară a Simonei nu a fost încă decisă [vezi mai jos], dar partida ei din sferturile de finală a fost programată pentru ziua de vineri, al 3-lea meci de pe terenul central, cu începere cel mai devreme la ora 19.30:

Ordinea de joc – 23.04 – WTA Stuttgart 2021

Ştirea iniţială

Simona Halep a reintrat după aproape o lună de absenţă în circuit, cu o victorie clară, în faţa unei jucătoare de care fusese învinsă în primele două întâlniri pe care le disputaseră.

Concentrată la maximum, atentă la fiecare mişcare pe care a făcut-o pe teren, jocul ei a fost unul îngrijit şi exact. Vondrousova nu a beneficiat decât de puţine erori venite din cealaltă parte a fileului şi n-a reuşit să-şi pună în valoare decât de vreo două ori drop shot-ul de care ne temeam.
De bun augur a fost şi creşterea calitativă a serviciului jucătoarei noastre.

În optimile de finală ale turneului WTA 500 “Porsche Tennis Grand Prix”, care se dispută pe zgură, indoor, la Stuttgart:

Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography

Simona Halep (3 WTA) [2] – Marketa Vondrousova (20) 6-1, 6-3

Partida a durat 56′.
Simona nu a avut de înfruntat nicio minge de break şi a convertit 4 din cele 6 şanse de a câştiga la retur, pe care şi le-a procurat.
A jucat 26 / 40 din punctele în care a servit, cu primul, cu o eficienţă de 73,1% (19/26) şi a câştigat 13 din cele 14 puncte în care a servit cu al doilea (92,9%).
Scorul la puncte a fost 53-40 pentru jucătoarea din România.
[mingea de meci, la sfârşitul ştirii]

Simona acumulează deocamdată 100 de puncte WTA, un premiu financiar în valoare de 12.500 € şi o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea din partida Belinda Bencic (12) [8] – Ekaterina Alexandrova (34), care este programată ultima astăzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.