Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Videoclip din timpul conferinţei de presă, la sfârşitul ştirii

La conferinţa de presă acordată după calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA International “Prague Open”, Simona Halep a spus printre altele:

Nu m-am simţit foarte bine, nivelul meu de energie n-a fost unul ridicat, dar câteodată e mai important să câştigi partidele în care nu joci strălucit, dar găseşti o cale să te impui.

Nu e niciodată uşor să întâlneşti o foarte bună jucătoare de dublu, pentru că ea [Krejcikova] are abordări diferite ale unghiurilor, ale retururilor, aşa că a fost foarte interesant, dar şi foarte greu.
Astăzi mi-a luat ceva timp până am reuşit să mă mobilizez, să-mi găsesc ritmul, dar şi adversarele mele joacă foarte bine, nu este vorba numai despre mine pe teren.
Am încercat să rămân calmă şi să lupt pentru fiecare punct şi astăzi a funcţionat.

Barbora a jucat excelent. Serviciul meu nu este nemaipomenit în aceste momente, dar sper că se va îmbunătăţi pe zi ce trece. Muşchii de la umăr au fost foarte încordaţi.

E diferit fără spectatori, nu primeşti energia publicului, dar aceasta trebuie să se regăsească oricum în noi.
E o perioadă mai grea pentru că trebuie să respectăm toate regulile, dar nu mă plâng, pentru că vor veni şi timpuri mai bune.

Am nevoie de meciuri, am nevoie de timp pentru a-mi recăpăta nivelul. E dificil pentru toată lumea şi mărturisesc că mi-e puţin greu, dar e şi frumos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.