Embed from Getty Images

Slideshow – 5 imagini cu Irina în timpul partidei din sferturi şi imagini de la Mertens – Bouchard / Credit Foto: Jimmie48 Tennis Photography
Galerie videoclipuri, la sfârşitul ştirii

Pentru a 3-a oară în această săptămână, Irina Begu nu şi-a încheiat partida în ziua programată: luni i-a fost schimbată adversara şi a fost amânată pentru marţi,  joi meciul i-a fost întrerupt din cauza întunericului şi ieri, din cauza ploii.

Partida din sferturile de finală ale WTA International “Prague Open”:

Irina Begu (82 WTA) – Sara Sorribes Tormo (84)

va continua astăzi (sâmbătă) – de la ora 12.00 – cu jucătoarea noastră primind la scorul 6-2, 0-1 pentru ea.
În primul set, Irina s-a distanţat la 5-1, n-a închis setul cu serviciul, dar a făcut-o în jocul următor, cu returul, la a doua oportunitate.

Învingătoarea din această partidă o va întâlni în meciul 3, de la ora aproximativă 14.30 pe Simona Halep (2) [1] în semifinala de pe jumătatea superioară a tabloului.

Apoi, se va disputa semifinala de dublu de pe jumătatea superioară a tabloului, în care echipa româncelor le va întâlni pe campioanele de la Roland Garros – Wimbledon 2018:

Monica Niculescu (60 WTA la dublu) / Raluca Olaru (54) [4]Barbora Krejcikova (8) / Katerina Siniakova (9) (ambele Cehia) [1]

Echipa calificată în finală de pe jumătatea inferioară a tabloului este deja cunoscută şi este compusă tot din jucătoare ale gazdelor: Lucie Hradecká (33) / Kristýna Plíšková (58).

În meciul 2 al sesiunii, de la ora aproximativă 13.00 se va disputa semifinala de pe jumătatea inferioară a tabloului de simplu:

Elise Mertens (23) [3] – Kristýna Plíšková (69)

Palmares direct: 2-0

Dacă despre calificarea în semifinale a Kristynei Plíškovácare a beneficiat de abandonul Anei Bogdan – am vorbit, Elise Mertens a învins-o în sferturi pe Eugenie Bouchard (330 WTA) [WC]: 6-4, 1-6, 6-4 în 2h17′.

Kristýna Plíšková revine într-o semifinală WTA, după cea pe care o juca în primul turneu al sezonului la WTA International Shenzhen, în timp ce Elise Mertens era prezentă ultima dată în această fază la Premier Osaka (septembrie) 2019.

Tablourile turneelor WTA

Galerie videoclipuri (3)
Lovitura zilei – Begu – şi rezumatele partidelor Halep – Frech şi Mertens – Bouchard

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.